Merken en fabrikanten cv-ketels

Vaillant CV-ketels

Vaillant is producent van cv-gasketels en stookolieketels voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire toestellen zoals de gasboiler en waterverwarmer op gas zijn te vinden in hun productenaanbod. De ketels zijn bestemd zijn voor zowel particuliere en professionele installaties.

Meer info Prijsofferte

Atag CV-ketels

Atag is producent van gasketels en stookolieketels voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Ze bieden zowel cv-ketels aan enkel geschikt voor verwarming als ketels voor verwarming én warm water in 1 toestel.

Meer info Prijsofferte

Remeha CV-ketels

Remeha maakt verwarmingsketels op gas en verwarmingsketels op mazout & elektriciteit voor uw verwarming en warm water en dit met energie die we halen uit gas, stookolie, luchtwarmte en elektriciteit. Hun ruim productengamma biedt oplossingen voor de huishoudelijke markt (verwarmingssystemen voor uw (gezins)woning), projectmarkt (waar een grote hoeveelheid aan kleinere wooneenheden moet verwarmd worden) en de utiliteit (commerciële toepassingen voor groot vermogen, publieke gebouwen, instellingen en professionele gebouwen).

Meer info Prijsofferte

Viessmann CV-ketels

Viessmann is producent van gasketels, propaanketels en mazoutketels voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire toestellen zoals de gasboiler en waterverwarmer op gas zijn te vinden in hun productenaanbod. De ketels zijn bestemd zijn voor zowel particuliere en professionele installaties. In het gamma oliecondensatieketels, gascondensatieketels en lagetemperatuurketels kan zuinige cv-ketels vinden.

Meer info Prijsofferte

ACV CV-ketels

ACV is producent van verwarmingsketels op gas, stookolie en elektriciteit voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire toestellen zoals boilers en waterverwarmer / warmwaterbereiders zijn te vinden in hun productenaanbod. Ze kunnen zowel op de vloer als aan de muur bevestigd worden. De ketels zijn bestemd zijn voor zowel particuliere en professionele installaties.

Meer info Prijsofferte

Buderus CV-ketels

Buderus is producent van condenserende gasketels en stookolieketels voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire toestellen zoals boilers en warmtepompen, condensatiegeisers, zonnecollectoren... zijn te vinden in hun productenaanbod. Ze kunnen zowel op de vloer als aan de muur bevestigd worden. De ketels zijn bestemd zijn voor zowel particuliere en professionele installaties.

Meer info Prijsofferte

Junkers CV-ketels

Junkers is producent van cv-ketels op gas en cv-ketels op mazout voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire toestellen zoals de gasboiler en badverwarmers, warmtepompen, zonneboilers, solar ketels...zijn te vinden in hun productenaanbod. De ketels zijn bestemd zijn voor zowel particuliere en professionele installaties.

Meer info Prijsofferte

Bulex CV-ketels

Bulex is producent van condenserende gasketels voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en de productie van warm water. Alsook sanitaire & zonnetoestellen zoals de warmtepomp, slimme thermostaat, warm watertoestellen en airco.

Meer info Prijsofferte

Meer merken: Brötje, De Dietrich, Elco, Itho-Daalderop, Oertli ( Remeha ), Wolf, Nefit, Intergas, Ferolli...

Nieuwe CV-ketel plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte