CV-ketel kopen

Het is niet eenvoudig kiezen tussen al die soorten CV-ketels. Welke verwarmingsketel kopen? Wat is de beste cv-ketel voor mijn woning?

Welke CV-ketel kopen

Als je een nieuwe CV-ketel wenst aan te schaffen, vraag je je af welke soorten ketels bestaan er en welke CV-ketel je nu het best koopt? Lees onze tips die je zeker en vast zullen helpen bij je zoektocht naar de beste CV-ketel:

Zuinige CV-ketel kopen

Wie een nieuwe verwarmingsketel koopt, wenst een ketel die zuinig is, perfect bij jouw warmtevraag past en met een zo hoog mogelijk rendement. Lees hier hoe je de CV-ketel kiest met het hoogste rendement voor jouw woning of kantoor.

Stille CV-ketels

Afhankelijk van welke plaats de CV-ketel krijgt in je woning of kantoorruimte, is het belangrijk dat de ketel in stilte werkt. Is er een slaapkamer onder de zolder waar je verwarmingsketel staat of is de berging met CV-ketel naast de living? Lees hier alles over geluidsarme CV-ketels.

Merken en fabrikanten

Ontdek ons overzicht van de merken en fabrikanten van de meest geplaatste CV-ketels in Vlaanderen én hun bijhorende modellen.

Prijs CV-ketel

De prijs van een verwarmingsketel of centrale verwarmingsketel ( CV-ketel ) kan je opsplitsen in drie grote onderdelen: de aankoop, de installatie en het rendement. Deze drie onderdelen samen zullen je keuze en dus ook de totaalprijs van je CV-ketel installatie bepalen.

Premies & subsidies

De laatste tijd schroeft de Vlaamse regering het aantal premies en subsidies ferm terug. Gelukkig zijn er in 2019 wel nog enkele premies en subsidies beschikbaar voor de aankoop en plaatsing van een nieuwe CV-ketel.

Nieuwe CV-ketel plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte